Újra látni


Újra látni fogom Írta: Morgan Webecke Apa velem és az összes testvéremmel azt éreztette, hogy különlegesek vagyunk.

újra látni

Szeretett bennünket, és könnyen megbocsátott. Minden tőle telhetőt megtett azért, hogy boldogok legyünk, és világossá tette a számunkra, hogy a legjobbat szeretné nekünk. Nagyon szerettem.

Applications Linguee

Hatodikos koromban apa meghalt egy autóbalesetben. A családom és én teljesen összeroppantunk.

újra látni

Hatalmas űr keletkezett a családunkban. Apa volt az, akire támaszkodtam, és ha voltak problémáim, mindig őhozzá fordultam. Ahelyett, hogy segítséget kértem volna, inkább hagytam, hogy tovább mardosson a harag és a fájdalom.

újra látni

Végül arra a következtetésre jutottam, újra látni az egész Isten hibája volt. Nem olvastam többé a szentírásaimat, és nem imádkoztam.

  1. Újra látni fogom az öcsémet Írta: Isabella S.
  2. újra látni - Traduction française – Linguee
  3. Трое вышли из комнаты, располагавшейся на нижнем этаже большой пирамиды.
  4. Спросил .
  5. újra látni - Deutsch-Übersetzung – Linguee Wörterbuch
  6. Что вы, сукины дети, здесь делаете.

Csak azért mentem el az istentiszteletekre, mert anya azt akarta. Megpróbáltam a lehető legmesszebb újra látni Mennyei Atyámtól.

Előzményeid

Egyszer aztán életemben először elmentem a fiatal nőknek rendezett táborba. Nagyon tetszett, hogy új barátokat szerezhettem, de a újra látni továbbra sem olvastam. Az utolsó este bizonyságtételes gyűlés volt. Valami újra látni éreztem, amit már hosszú ideje nem: a Lelket.

Újra látni fogom

Csodáltam a lányokat, akik kimentek és megosztották a bizonyságukat, én azonban ülve maradtam, mert azt hittem, hogy nekem nincs bizonyságom. Hirtelen olyan érzésem támadt, hogy nekem is fel kell állnom.

Galambos Csabi-Szeretnélek újra látni tédvd-cdgyartas.hu

Szólásra nyitottam számat, de még nem tudtam, mit fogok mondani. Így aztán annyit mondtam, örülök, hogy részt vehettem a Fiatal Nők táborában.

Linguee Apps

Ezután azon kaptam magam, hogy a következőket mondom: Tudom, hogy Jézus Krisztus meghalt értem, és újra látni Mennyei Atyám szeret engem, és hogy az egyház igaz. Különleges béke töltött el. Újra látni az élménynek hála mondhatom, hogy tudom, hogy a Szabadító engesztelésének és feltámadásának köszönhetően újra látni fogom az édesapámat.