Jacuzzi baktériumok, Jacuzzi baktériumok Bakteriális veszélyek


jacuzzi baktériumok

Súlyos betegségeket okozhat a jacuzzi - HáziPatika Jacuzzi baktériumok Tartalom A 26 éves Taylor Bryant a családjával töltötte a tavaszi szünetet Tennessee-ben, néhány nap után pedig kiütések jelentek meg a lábán. A helyi orvosoknak azt mondta, az elmúlt három éjszaka is használta a hotel jakuzziját, a szakértők pedig arra jutottak, hogy egyéb módon nem fertőződhetett meg.

Az orvosok szerint tüszőgyulladás alakult ki a nőnél, a fertőzést a Pseudomonas aeruginosa nevű baktérium jacuzzi baktériumok.

jacuzzi baktériumok

Ez a leggyakoribb jakuzzikhoz köthető megbetegedés. A forró vízben azért nő meg a fertőzés veszélye, mert a meleg vízben gyorsabban lebomlanak a fertőtlenítők.

Bakteriális veszélyek

Fotó: iStock Bryant antibiotikumot kapott, de a gyulladás nem enyhült, sőt később már járni sem tudott. Végül még erősebb gyógyszert írtak fel neki, ez már javított állapotán.

jacuzzi baktériumok

A hasonló fertőzések általában jacuzzi baktériumok igényelnek kezelést, bizonyos esetekben azonban komplikáció alakul ki.

Jacuzzi baktériumok a gyulladás a mirigyek mélyére jut, akár tartós bőrkárosodás is jacuzzi baktériumok.

jacuzzi baktériumok

A szakértők szerint a jakuzzik használata után érdemes szappannal lemosni a bőrt, illetve kitisztítani a fürdőruhát, hogy megszabaduljunk a potenciális kórokozóktól. Kiemelt fotó: iStock. Fontos információk.

Sundance Hot Tub Presentation from the comfort of your own home