Hasnyálmirigyrák ercp, Hasnyálmirigyrák


hasnyálmirigyrák ercp

Mauna Kea Technologies Rövid összefoglaló Ez a hasnyálmirigyrák ercp adatokat gyűjt az ERCP és a Cellvizio rendszeresen áteső betegektől endomikroszkópos eljárás és adott esetben egy további cholangiopancreatoscopy eljárás hasnyálmirigyrák ercp vagy epevezeték rák gyanújára. A cél annak meghatározása, hogy az endomikroszkópia a forgalmazott Cellvizio eszközzel összegyűjtött képek pontosabban segíthetik az endoszkópos szakembereket diagnosztizálja a hagyományos szövetmintavételi technikákkal együtt, hogy gyanítható-e elváltozás rosszindulatú vagy jóindulatú.

  1. Epekőből indult hasnyálmirigyrák? | Rákgyógyítás
  2. Epekőből indult hasnyálmirigyrák?, Hasnyálmirigyrák ercp

Részletes leírás Ez egy olyan nyilvántartási vizsgálat, amely kiváló minőségű longitudinális adatokat gyűjt a gyanús vagy határozatlan hasnyálmirigy-epebetegség patológiája, akiknél ERCP-n mennek keresztül Cellvizio szondalapú endomikroszkópos eljárás kiegészítő közvetlen vagy anélkül cholangiopancreatoscopy.

A hipotézis szerint az ERCP Cellvizio szondán alapul az endomikroszkópia javítja az epe- és hasnyálmirigy-csatorna elváltozásainak differenciálódását az ERCP-vel szemben egyedül.

hasnyálmirigyrák ercp

A pontosság érzékenység, specifikusság stb. Ezek hasnyálmirigyrák ercp feltételezett diagnózisok összehasonlítani kell egy 12 hónapos követéses megerősített hisztopatológiai végponttal a kezdetben jóindulatú kóros diagnózist egy 12 hónapos követés igazolja.

hasnyálmirigyrák ercp

Másodlagos a célok között szerepel a különféle biztonsági és műszaki teljesítményparaméterek összegyűjtése. Átfogó állapot.

hasnyálmirigyrák ercp